TRÖTT MEN TACKSAM

Go'kväll allesammans! 

Kikar in främst för att tacka er för alla fina kommentarer jag fått. Inte en enda negativ kommentar hittills, det måste väl vara rekord? Jag hade verkligen inte förväntat mig såhär mycket positiv respons så ni lyckades nog minsann överraska mig. Jag är så glad att jag har er och att ni "känner mig" så bra som ni gör! Ibland får man nog lite ångest när man tänker på hur ärlig man varit genom åren och hur väl alla känner en, känns lite som att stå naken inför en folksamling, men så hamnar man i sånahär situationer och det känns bara så skönt att kunna skriva som det är och få ert stöd då dessutom. Jättemycket tack till precis varenda en utav er! Fina ord och stöd gör allt lite lättare. ♥


 


Daniel är ute ikväll och firar en kompis som fyller år, så jag hade tänkt göra som jag alltid gör när han är borta - se ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians, men ikväll hade jag faktiskt ingen lust alls. Jag har jobbat i princip alla dagar sen söndag och ska jobba ännu imorgon och på måndag, så jag är lagom sliten nu. Känner mig lite kluven nu också när jag inte hunnit samla mig på ett par dagar, så jag tänkte bara skriva klart inlägget och sen lägga mig i sängen och samla ihop min energi innan jag somnar.

Efter min AT fick jag med mig hem en övning som jag (och alla andra nog också) kan/bör göra för att få tillbaks min energi som jag tappat under dagen och göra mig av med all annan energi som jag samlat på mig. När jag höll på att göra den igår somnade jag mitt i, och sen jag kom hem från jobbet idag har jag börjat känna mig allt mer frånvarande. Inte alls på samma nivå som tidigare, men det känns nog ändå att man är lite.. ofokuserad? Kluven? Äh, vet inte hur jag ska förklara. Kanske ni förstår? 

Hur som helst så ska jag ägna några minuter åt det nu innan jag somnar. Så kanske jag kan sova bättre än vad jag vanligtvis gör när Daniel är borta (vaknar typ en gång i timmen och kollar klockan och ifall han kommit hem...). 


My wonderful loves    •  

Tack själv för att du delar med dig så öppenhjärtligt på din blogg. Grattis också till att det blir ett höstbröllop!


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production