DET BLIR ETT HÖSTBRÖLLOP TROTS ALLT

 


Här fortskrider bröllopsplaneringen i sakta mak, fast än har vi inte kommit längre än bokad festplats och en kategori på Pinterest som fylls på var och varannan dag. Vi tar det med ro än så länge. 

Något som vi dock ändrat på är vårt bröllopsdatum. I mitt förra inlägg berättade jag ju om att vi funderat på Sandviksvillan, men att den var bokad varje helg förutom midsommar och en lördag i september. Nå, efter att ha suttit och googlat och funderat på den perfekta platsen utan framgång, gav vi upp vårt datum och beslöt oss för att boka Sandviksvillan. Vi känner att platsen är viktigare än datumet. 

Så jag ringde och bokade den där lördagen i september, närmare bestämt den 23:e. Och det känns riktigt bra i hjärtat, för den där parken känns så bekant och betydelsefull för oss. Där har vi promenerat otaliga gånger genom åren och fantiserat om framtiden. Vi sa faktiskt redan för länge länge sen att det skulle va en fin idé att gifta sig där, fast då visste vi inte att man faktiskt kunde göra det. 

Och nu skulle allt vara helt perfekt ifall det inte var en restaurang på gång där. Förstod inte riktigt exakt vad allt som ska ändras, men det är ännu på oklart om restaurangen kommer ingå i uthyrningen av lokalen. Isåfall blir det ju knepigt med alkoholen eftersom vi gärna vill ha open bar och välja själva vad vi bjuder på för mat o.s.v. Så det känns som att vi går på tå här hemma och bara väntar på samtalet från ägaren, som borde komma i slutet av månaden. För mig som är nykterist och inte kunde bry mig mindre om alkohol känns det ju lagom skoj ifall allt skulle hänga upp sig på just det, haha! Men nu gifter jag ju mig faktiskt inte med mig själv och har en privatfest med endast jag själv som gäst. 

Men ja, ett höstbröllop alltså. Känns faktiskt riktigt riktigt bra. Varje höst tänker jag samma sak, att det skulle va himla fint att gifta sig bland alla gula löv. Nu ska vi hoppas att löven har samma svampsjukdom som de har i år så att de gulnar snabbt. Hehe. 

 
Bild lånad härifrån. 


cindy    •  

Ååh va fint ställe! *hjärtögon* SÅ fint med höstbröllop, de e nästan så jag sku byt till höstbröllop om man sku få ändra nånting! Dessutom vald ni bästa datume, min födis! ;)

Veronica Wallgren    •  

Gud vad roligt! Vi valde att skjuta upp vårt bröllop och lägga all fokus på vår son som föddes i maj :) Men tanken är att det blir bröllop 2018 :)

Anne    •  

Jättefint ställe för bröllop! Kommer att bli supermysigt i höstmörkret!

Anna    •  

Åh, så himla mysigt med höstbröllop! :) Ser riktigt vackert ut!

Peter    •  

Bra inlägg!

FREEDOMtravel    •  

Åh så härligt med bröllop! Höstbröllop är fint!

Anonym    •  

Det är ett fint ställe! Har ni redan valt fotograf? :)

Svar: Nej inte ännu :)
JANINA NYLUND

Milla    •  

Kommer att bli superfint att ha bröllopet där! 😀

Marie    •  

Jag har bara hört rykten om att det blir restaurang och bar och att man då måste ta mat och dricka därifrån. Jag vet ju inte om det stämmer och ni får förstås veta snart! Men jo, en ganska stor prisskillnad isåfall :/ Jag älskar annars Sandviksvillan och området runtomkring. Och det nya golvet var ju så snyggt! Lycka till med planeringen! Jag tror höst passar er och dina färger riktigt bra 😊

Frida    •  

Åh va mysigt med bröllop, grattis :)

Viktoria    •  

Kanon att du delade detta.

Anonym    •  

Min bästis ha haft samsviksvillan bokad sedan maj och ägarna ha sagt ända sen de "att dom ringer nästa vecka" ha vari svåra att få tag på etc. Hoppas dom börjar bestämma sig nu snart!

Hanna Karlsson    •  

Vilket vackert ställe. Hoppas att det ordnar sig med allt runtomkring.

Anonym    •  

Var är du? Saknar dina inlägg..


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production