FÖRÄNDRINGENS VINDAR BLÅSER

... och vad passar då bättre än en hår-makeover? 

Med en helt ny aura, var jag ett dygn senare och kapade av mig mina långa slitna toppar, avfärgade allt och gjorde det ljusare, kallare och dusty pink. Bästa valet jag gjort sen jag valde att byta min aura, hehe. 





Det är så häftigt hur jag redan nu ser allt så mycket klarare. Mitt tredje öga är öppet igen och redan nu kan jag ta ett steg tillbaka, och se på saker och ting ur en annan synvinkel. Något man inte kan göra när man tappat sin intuition. 

En vänskap som jag klamrat mig fast vid det senaste året kan jag nu släppa taget om på riktigt. Tidigare släppte jag taget på ett annat sätt, för att jag inte hade något val, ingen kontroll över situationen. Jag kände mig sårad, värdelös, ersättlig. Panik, ångest, känslan av att falla i ett bottenlöst hål. Nu släpper jag taget på ett annat sätt, med ett lugn och en stark tro inombords att detta, är ett förutbestämt kapitel i mitt liv och här tar det kapitlet slut. För den vänskapen gjorde mig inget gott, mer skada faktiskt. Så jag tackar för mig och tar tillbaka all min energi som hon tagit genom åren. Det var alltid menat att bli såhär, precis som mina tjugofyra år i livet har lett mig hit till denna punkt. 

Och det är en så skön och befriande känsla att sakta men säkert, börja känna vad som är bäst för en själv. Jag litar på min intuition nu. Och tänk, det här är bara början. 


Saragunmarie    •  

Så fint hår! Hande färgen passar de perfekt!

S    •  

Kommenterar aldrig bloggar men håret!!! <3 Super snyggt på dej! Ha en bra dag.

Petra    •  

Tummen upp för nya vindar :). Det kan behövas ibland!

Elisa    •  

Wow, vad snyggt!! Gillas starkt☺

Emilia    •  

Du passar riktigt bra i både frisyren och färgen. Kanonfint!!

Danielas Dagbok    •  

supersnyggt hår, passar dig jättebra!!

Svar: Tack! :D
JANINA NYLUND

Milla    •  

Supersnyggt hår, passar så bra på dig!
Att säga upp vänskapen med någon kan vara ett stort och svårt beslut. Jag har själv gjort det med min barndomsvän, när jag till sist kände att måttet var rågat och en grej hon gjorde fick bägaren att rinna över. Efter år av att känna mig utnyttjad, trampad på och just ersättlig så kände jag att nu fick det vara nog. Att hänga kvar vid en vänskap som tar mer än den ger och bara får en att må dåligt är aldrig bra, men vet hur svårt det kan vara att inse detta och faktiskt släppa taget. Så modigt av dig att du vågat göra det, för att själv kunna må bättre! Kram! 💜

Svar: TUSEN TACK! <3 <3
JANINA NYLUND










Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production