PÅSKEN & SÄNGGAVELNSå kom äntligen påsken och var förbi lika snabbt. Min syster Josefin sov här hela helgen och vi bara slappade, kollade film, var ute på promenad och åt en massa gott. En riktig toppenhelg med andra ord. Älskar när Josefin kommer hit på besök och sover över. Hon och Daniel är ju jämngamla, har varit kompisar sen de var små de också så de är typ lika bekväma med varann som jag och Daniel. Ja, man kan väl nästan säga att de är som syskon. När hon är här är de ofta ute på fest tillsammans och umgås med samma människor, då känns det förstås trist att jag får lov att stanna hemma (flashbacks från när vi var små och de ibland ville leka utan mig....), men jag är ändå väldigt tacksam att de har en så nära relation och hur konstigt det än kan låta och hur tråkigt det än kan kännas så känns det mer normalt att det är de två som ränner på byn än att det är jag och Josefin. Det är liksom bara så det ska vara. 

Nu är det ju dock vardag igen så det är jobb, skola och dagis som gäller. Jag har bara två jobbdagar denna vecka och en är redan avverkad så det blev en mjuk start efter långhelgen. Ett roligt projekt har jag faktiskt på gång, nämligen en egengjord sänggavel! Har två lastpallar i garaget som ska slipas och vaxbehandlas. Har länge haft det i planerna men inte fått tummen ur, men nu ska det bli gjort. 


NORRSKEN EMMA    •  

men så söööt =)

ha en underbar dag
kram

Josefin    •  

Va faktiskt ejn på Kaffistugon som sa tå vi kom tiid att "nästa gang kanski Daniel stannar hejm me flickona så to å Janina kan kom ut" :D Men nästa gang he e aktuellt me na övernattning kanski to å Daniel kommer ti oss å sover över? ^^

Liv Ringström    •  

men vilken fin påskkärring!

Line Jacklin    •  

Hehe, vilken söt liten påskkärring :D

Maria    •  

Hej Janina !
Vi är en grupp studenter som läser modevetenskap på Lunds universitet. Vi håller på att utveckla en affärsplan med syftet att sälja barnkläder, i form utav en prenumerations "box". Skulle uppskatta ifall du har tid att svara på vår korta marknadsundersökning.
Vänliga hälsningar, Maria
https://docs.google.com/forms/d/1yU6senRAwFk2nrRNlsZWuu4e_-NJBV2lzYisLEW-nxA/viewform?ts=58f9c888&edit_requested=true


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production