49 DAGAR KVARWow, hur har tiden gått såhär snabbt? Senast jag bloggade hade Daniel just stuckit till Norge i fem dagar och nu har han varit hemma två veckor. Vad har vi gjort under denna tid?

Vi har försökt göra dagarna så minnesvärda som möjligt, leva i nuet, se till så att barnen känner sig nöjda när de ser tillbaka på sommarlovet och inte känna att de fortfarande väntar på att det ska börja (som jag känner ang. sommaren). En vecka kvar av sommarlov och semester.

Bröllopsplaneringen har gått från 20% till 100% sen Daniel kom hem från Norge. Nu är vi i full gång och jag kan inte hjälpa att känna mig lite stressad. Inte tidsmässigt, men jag är SÅ rädd att jag ska glömma något! Det känns som att jag har en miljard saker i huvudet som jag måste komma ihåg, och inte blir jag klokare av att skriva ner saker och ting heller. Jag måste få fixa och kunna bocka av på listorna för att känna mig lugn, och hittills har vi nog ändå hunnit med mycket. 


 

I förrgår var vi till lokalen var vi ska ha bröllopsfesten och inspekterade både insida och utsida. Det är vid Domus Bothnica som festen äger rum och det är ju inte en omgivning som vi är obekanta vid precis eftersom vi gått många många promenader där, men förut har man ju inte egentligen tänkt så mycket på hur man kan dekorera utsidan och hur en eventuell bordsplacering skulle se ut, hehe. Så nu känns det tryggt när man har en bättre bild på hur man kan göra. 

Åååh det ska bli så roligt! ♥♥


Karinas blogg om lån till kontantinsats    •  

Åh det ska bli SÅ kul att läsa mer om bröllopet! Ska gifta mig om ca 7mån och läser allt jag kommer över just nu, hehe. :)

Milla    •  

Jag hade för mig att ni skulle ha festen vid Sandviksvillan? Skippade ni det eller kanske det är jag som inte riktigt hängt med? 🤔

Svar: Ja, vi avbokade Sandviksvillan eftersom Sokos köpt den lokalen och numera tar hand om allt från dekorationer till mat. Man skulle alltså inte få bestämma typ något själv. Känns väldigt opersonligt så vi valde Domus istället som är både billigare och som man får fixa som man själv vill :)
JANINA NYLUND

Ida    •  

Där går jag ganska mycket också! Kom att tänka på att det ju är ett pokemongym vid statyn där utanför och nu då det är legendary raids på gång kan det ibland sitta tiotals personer där vid trapporna. Knappast stör det er så mycket, men bara så ni är beredda på det :)

Svar: Det skulle nog störa, men eftersom man har bokat lokalen och har pyntat både insidan och utsidan borde ju folk ha vett att inte sitta där. Det skulle nog kännas väldigt oschysst :P
JANINA NYLUND

Nadja    •  

Den festplatsen hade vi också bröllop i för 2 helger sen - så fin lokal! Ett tips bara, ifall ni bestämmer att betala till för att få vistas i lokalen mellan 2-4 på natten (det får man inte annars tydligen), så kom ihåg att nyckelpoletterna slutar fungera kl. 2 på natten oavsett om ni betalat extra för att få va längre eller inte. För oss slutade det så, att vi kl 2 stod i festsalen i bara de kläder vi hade på oss, och allt annat var inlåst i bastun (nycklar, id, pengar, telefoner -allt!). Så vi fick fara därifrån tomhänta och hämta våra saker nästa dag... Så var observanta med det, och stapla något som håller alla dörrar på insidan öppna efter kl. 2! :)

Svar: Oooh! Tack för tipset! Vi har bestämt att ta de två extra timmarna så vi skulle helt säkert blivit inlåsta ifall du inte kommenterat ;)
JANINA NYLUND

Milla    •  

Aha, då förstår jag! Att inte få dekorera själv låter ju jättedumt! Säkert bra om man inte bryr sig så mycket eller har någon skillnad hur det ser ut i festsalen, men jag tror nog de flesta vill sätta sin personliga prägel på dekorationerna och fixa som man själv vill.


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production