LJUSET HAR ÅTERVÄNT

UNDERBARA SOLSKEN! Det piggar upp även den tröttaste morsan. Men jag måste medge att jag inte alls är lika hysterisk efter våren som de flesta verkar vara, och som jag själv brukar. Nu när det kom mera snö var min första tanke typ "åh vad härligt med mera snö", sen såg jag på olika sociala medier att folk bannades och tyckte att det är för sent för snön att komma nu. Men alltså, vad hände där? Våren ska ju vanligtvis komma nångång i april typ, tror det bara är p.g.a. de senaste årens fucked up väderfasoner som folk lite glömt hur det egentligen borde vara. Jag har i varje fall inte bråttom till någon vår, den kommer nog när den ska precis som vanligt. 

Sista delen av frågestunden håller jag på att besvara men ni får lov att hålla ut lite till. Det tar faktiskt sin tid att besvara alla frågor, jag vill ju inte slänga ihop några ogenomtänkta svar heller så jag låter det ta sin tid. Idag har Milou varit ensam hemma med mig och då kräver hon min fulla uppmärksamhet, så även om jag lovat åt dig som kommenterat i inlägget här under att de sista frågorna ska komma upp idag, så ser det tyvärr inte lovande ut. Jag ska strax hämta Joline från dagis och sen åka iväg till jobbet, så det finns liksom inte mycket sammanhängande tid över för frågorna idag. Men till mitt försvar så har jag ju faktiskt svarat på mer än hälften redan och jag tycker inte alls det är meningslöst att ha en frågestund bara för att svaren kommer lite åt gången och lite senare än tänkt. That's life. 


Rebecca Adnell    •  

Jag håller med om att det är härligt med lite sol! Man blir verkligen så mycket piggare. Men jag tar gärna några snöfall till, våren ska inte komma än tycker jag ;)

Jenna Cederbom    •  

Vad fint ni har det ☺

Anonym    •  

Vilket fint hem ni har! :)

Svar: Tack! :)
JANINA NYLUND

Mr. Money    •  

Ännu ett bra inlägg!


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production