PÅ DEJT MED KIDSEN

Igår gjorde vi något som vi gör alltför sällan, nämligen tog med de stora tjejerna på dejt. De brukar bli så avundsjuka när jag och Daniel gör något roligt på egen hand så nu var det deras tur att få gå på dejt. 

Jag hade bokat en bowlingbana i två timmar, och när vi kom dit var banan bredvid fortfarande ledig den första timmen så då bokade vi den åt oss vuxna, så fick tjejerna ha sin för sig själva första timmen. Det var första gången de befann sig i en bowlinghall så allt var helt nytt för dem. Med sina personliga tekniker bowlade de glatt genom båda timmarna utan att någon blev trött i fingrarna. 
Det blev en riktigt lyckad dejt med glada barn och föräldrar genom hela kvällen. Så otroligt lätt det är att bara ha två stora barn! Jisses, lätt som en plätt. Det är lustigt det där hur man vänjer sig vartefter man får flera barn; när man bara har ett är det jobbigt, har man två är det jobbigare, tre blir ännu jobbigare, o.s.v. Har man flera barn och lämnar bort ett av dem när man ska gör något med de andra så går allt hur lugnt och smidigt som helst. Barn i 5-8 års åldern är ju dessutom SÅ mycket enklare att ha att göras med än en 2,5 åring. Hur som helst så var det en fröjd att få ge fullt fokus åt våra två äldsta. Vi avslutade dejten med pizza vilket också var en stor hit. 

Milou var hos min mamma sålänge och fick kvalitetstid med henne, och där hade hon haft det riktigt bra med promenad, besök till butiken och flera timmars utevistelse. Hon var så glad och hade mycket att berätta när vi hämtade henne. ANna    •  

De e som när vi nu har två, som är 3,5 å 4år+9mån, det är "jobbigt" med båda men vad lätt när man bara får ha ett med sig :D T.ex. till butiken, går ju sååå smidigt! Tillsammans kan de vara härliga men ibland outhärdliga

Svar: Jepp, så är det :)
JANINA NYLUND

Anonym    •  

Vad är vitsen med frågestund då man ändå inte svarar på frågorna?

Svar: Jag har svarat på lite mer än hälften redan i två separata inlägg, det tredje håller jag på att göra men det tar rätt länge och jag hinner aldrig svara på alla frågor samtidigt eftersom jag både jobbar och är hemma med barnen = har inte tid att sitta långa stunder vid datorn åt gången. Men resten är som sagt nog påväg! Ska försöka svara färdigt på alla tills imorgon.
JANINA NYLUND


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production