DEN LUSTIGASTE FAVORITGREJEN

Milou har nu sen en tid tillbaks haft en speciell favoritsak här hemma, nämligen ett utvikbart grytunderlägg. Japp, ni hörde rätt. Av alla leksaker som hon och hennes systrar har, så är det bästa hon vet... ett grytunderlägg. 
Den ska hon ha med sig överallt, den är aldrig på sin rätta plats och alltid när jag lagar mat kommer hon på att hon ska leka med den.

Hon har även ett namn åt den, och ni kan aldrig gissa vad! "ÅÄÖ". Haha jepp. Så snurrar hon runt på köksgolvet och spelar på ÅÄÖ som om det vore ett dragspel, samtidigt som hon sjunger alfabetssången. Ja... hon har ju inte brist på fantasi i alla fall! L    •  

Barn har nog sällan brist på fantasi. För några veckor sedan var min syster och hennes fyraåring på besök, och medan jag och syrran pratade, vad gjorde flickan? Jo, satt och tittade på mina Mumintapeter jag har i mitt sovrum ( https://www.moomin.com/sv/blog/mumin-tapeter-designade-i-finland/)

A    •  

Brukar aldrig kommentera. Men. Nu måste jag. HErregud vad söt hon är! Så fina tjejer ni har :)

Svar: Håller faktiskt med dig på den punkten ;D
JANINA NYLUND

L    •  

Åhå, skickade i misstag innan jag var klar! (Mittenbilden är mina tapeter) Ja, hon satt alltså och hittade på egna sånger om figurerna hon såg. Kul att det ibland räcker med tapeter för att roa ett barn :D

Svar: Vi har en fondvägg i barnens rum med en sådan tapet! :D Den blir aldrig tråkig :) Alltid är det lika intressant att söka efter Mårran :)
JANINA NYLUND

Saragunmarie    •  

Hon e såå söt!!

Svar: Visst e on! :)
JANINA NYLUND

Jenna Cederbom    •  

Sikken sötnos ☺
Kul att hitta in till dig! Jag var oxå 17 när jag fick barn 😊

N    •  

Oj vad söt ! Vad lustigt , min dotter brukade leka med exakt samma sak hos sin mormor när hon var mindre :D

Birger    •  

Intressant som vanligt.

Mia    •  

Titta först att det var en gammal bild på Nicolina. =)

Hanna Karlsson    •  

Haha, barn kan verkligen leka med allt. :-)

Mirre    •  

Ohh så roligt det mest otänkbara kan vara roligt, samt så söt klänning hon har


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production