DEN VÄRDEFULLA EGENTIDEN

 


Vilket skönt dygn vi har bakom oss. Barnen har varit hos sin farmor och farfar från igår så vi fick plötsligt en eftermiddag, natt och förmiddag för oss själva. Det behövdes verkligen efter de senaste två veckorna med mycket jobb. Jag var såååå trött igår efter jobbet, men vi ville ändå ta vara på tiden när vi väl hade chansen att hitta på något utan barnen så vi åkte till stan för bowling och matshopping. När vi var klara med bowlingen handlade vi mat och skyndade sen hem för att njuta av lugnet här hemma. Vi båda tycker att vi njuter som mest av egentiden här hemma, var vi kan på riktigt slappna av och ladda batterierna. 

Och njöt, det gjorde vi verkligen. Det behövs så lite egentligen för att man ska hinna ikapp. För det är ju precis så det känns när man har mycket med jobb och barn, som att man är lite efter hela tiden. För lite sömn, för lite tid hemma, för lite tålamod, och på köpet får man dåligt samvete. Man räcker liksom inte till någonstans. Hemma har man jobbet i tankarna och i jobbet har man hemmet i tankarna. I februari blir det några jobbdagar färre och det passar riktigt bra. 
Hemma Hos Felicia    •  

låter verkligen härligt!! Och den frullen! wow!

Michaela    •  

Hej! Det här är lite ot men dina ögonbryn ser alltid så otroligt snygga ut!! Får jag fråga vad du använder för att fixa dem? :)

Svar: Haha oj tack!! :D Jag använder en helt vanlig ögonbrynspenna från Rimmel :)
JANINA NYLUND


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production