DET VAR ETT TAG SEN SIST

När jag gick igenom bloggarkivet för att se vad jag haft för mig de senaste året så lade jag märke till att jag bloggat SJUKT lite vissa månader. Och det var jag ju nog medveten om, men hade inte trott det var riktigt usligt. Tror det var i september som jag hade skrivit typ fyra inlägg.. yikes! Fast det är ju inte konstigt alls med tanke på hur skit jag mådde, och man måste ju faktiskt inte blogga varje dag. Ja inte ens var femte dag, om man inte känner för det. 

Men eftersom jag bestämt mig för att verkligen försöka lägga mer tid på bloggen och inte få dåligt samvete när jag slösar tid på att blogga, så tänkte jag börja med att bjuda på en gammal hederlig frågestund. Det har hänt mycket den senaste tiden och jag har delat med mig av kanske en femtedel, så säkerligen finns det några frågetecken där ute. 

Så nu kör vi! Fråga mig nu så svarar jag i ett separat inlägg när det lugnat ner sig här i kommentarsfältet :) 
Milla    •  

Råkade se i något gammalt inlägg när jag googlade på Forever Living att du hade börjat med det. Hur gick det sen, slutade du eller håller du fortfarande på med det? Hittade inget om det... Blev nyfiken eftersom jag fick en förfrågan om att börja med FL och skulle därför gärna höra någon annans erfarenheter och åsikter om det! 😃
Sen är det en annan sak jag undrar över. Hur har ni tänkt och gjort med sötsaker och bulla, kex, glass osv med era barn? I vilken ålder har de fått börja äta sånt? Är själv lite kluven i den frågan så därför vill jag gärna höra hur ni gjort! Vissa ger ju inget sött alls åt barnen medan andra låter dem smaka på allt redan vid tidig ålder.

Emilia    •  

Hej!
Vill minnas att du nämnt nån gång om att ni inte trivs sådär superbra i området ni bor i? Kan minnas fel åxå.. Men berätta gärna lite om hur ni trivs och era framtidsplaner :) kram!

Hanna    •  

Hej! Jag har en fråga angående förra inlägget där du nämnde att du ville börja på en ny högskoleutbildning.vad är det du vill plugga? Visst är det så att du har två utbildningar sen innan? Har dom inte känts rätt i efterhand eller hur kommer det sig att du vill fortsätta? Tycker iallafall att det är modigt att fortsätta att söka tills du hittar det du verkligen gillar:)

Anonym    •  

Fortsätter nicolina med gymnastiken?

Hur går det för Joline, är hon fortfarande allergisk och ofta sjuk?

L    •  

Vad har svörusarna tyckt om renoveringen av ert hus, dvs deras gamla hus? Har de tyckt att ni förstört det eller har de gillat förändringen? Trivs ni i hemmet nu?

Helena    •  

Vad fick du för reaktioner av din familj när du berättade att du hade fått kontakt med din avlidne far?

Finns det något i livet du verkligen ångrar att du gjorde respektive inte gjorde?

Vad gör Daniel om dagarna nu för tiden?

Har ni fortfarande drömmar om att flytta till Sverige?

Vart ser du dig själv om 5 år?

Och om du hade fått frågan för 5 år sedan, hade svaret skilt sig mycket från vart du befinner dig nu?

Anonym    •  

Gifter ni er främst för barnens skull?

Anonym    •  

Kommer vi få svar på Nicolina frågestunden också? Hihi

Anonym    •  

Är det helt uteslutet med ett barn nr 4?
Vad använder ni för preventivmedel?
Vad hände med planen/drömmen om flytt till Sverige, lever den kvar?

Kram!

Jessica    •  

Du nämnde i ett inlägg en gång (om ja inte minns helt fel) att du skulle skriva mer i ett annat inlägg om din tro. Vet inte riktigt vad du menade med det, men jag funderar bara om du är troende, på vilket sätt isåfall? Jag tycker det är intressant att höra om olika personers tro och icke tro och se från olika personers synvinklar. Vad har du för "erfarenheter" inom tro osv. Råddig fråga men svara på de du tycker haha :)

Anonym    •  

Gör din pappa sig påmind på olika sätt i ert hus? Du skrev något om att han frågade om du hört ljud osv. Kan du berätta mer om det? :)

Anonym    •  

Nybliven förstagångs mamma här ! Hur länge amma du dina flickor och vad tyckte du var "bäst"/sämst med amningen ?

Elisa    •  

Om du fick en minut på dig i en stor mataffär att plocka på dig vilka varor du vill, vart skulle du ha sprungit först?
Hur ser ditt drömhus ut?
Vad har du för drömmar? :)

sofia    •  

Hej! Skall ni ta nån katt? Hittade ni hem åt alla kaninungar? Mera foton på era husdjur och blivande veterinären :)

Anonym    •  

Jag undrar hur det går för nicolina med modelljobben :) vilka framsteg gör joline efter homeopaten? Har du tips på maträtter? Gärna vardagsmat åt en barnfamilj ☺️ Har du några spartips för ekonomin?

Anonym    •  

I samband med din AT skrev du också om någon som du brutit kontakten med, vad var det som fick dig att göra det? Vad var droppen liksom? Och var hittar man styrkan i att bryta med någon som bara ger en ångest?

Anonym    •  

Tycker du att det är en bra ålders skillnad mellan dina barn. För och nack delar när dom var mindre och nu när dom är äldre?

Anonym    •  

Hur hinner/orkar/räcker man till för tre barn? (Vi har två nu men planerar en trea).

Jag minns ditt inlägg om ensamhet du skrev för länge sedan. Jag kände igen mig i det och blev starkt berörd. Hur gick det sen och hur är det nu?

Vad jobbar du med nu och söker du målarjobb eller vad vill du jobba med?

Hur löser ni ekvationen skolbarns sommarlov och föräldrars korta semestrar?

Ida    •  

-Om ni fick ett barn till vad skulle ni döpa det till?

-Tror du det finns på världskartan att ni skaffar mera barn ?


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production