ETT VANLIGT VARDAGSINLÄGG


 

Vilket underbart väder vi haft nu! Lite väl kallt när det sjunker till -20 men just idag tyckte jag det var helt okej temperatur. Vi var ut på promenad före lunchen och då var det -15. Kylan biter i kinderna och näsan men bara man klär på sig lager på lager så går det nog riktigt bra att gå på långpromenad ändå. Milou har den senaste tiden börjat vägra vagn och pulka, istället vill hon bara gå själv eller sitta på Daniels axlar. Det går vi med på för det mesta, men ibland vill man ju ha på lite tempo. Idag gick hon med på att bli nerbäddad i vagnen och det var sååå skönt att få gå i rask takt. Jag och Daniel har ju sen begynnelsen varit ett promenerande par, man kan nog säga att det är en viktig del av vår vardag. 

Daniel jobbar kväll denna vecka så det har bara varit jag och tjejerna om kvällarna. Man börjar känna sig rätt mörbultad nu när jullovet är på sin sista vers. Såklart är det skönt att vara hemma med familjen men lugnt kan man ju inte påstå att det är.

Ikväll har vi i alla fall sett på Anastasia på Netflix, Nicolinas nya favoritfilm (en av mina när jag var liten). Jag har sprungit av och an till spisen för att hålla elden vid liv. Sen så har jag och Nicolina läst två kapitel ur en bok som vi kommit överens om att hon ska försöka läsa ut före jullovet är slut. Den handlar om kroppen och hittills har vi läst om skelettet, hjärtat och huden. Väldigt intressant tycker hon, och hon har lärt sig mycket nytt! Joline har legat på soffan ihoprullad som en korv i sin favoritfilt, och emellanåt blivit osams med Milou som tjoat på med lite allt möjligt. 

Lilla skruttan in action. Med tusch i ansiktet och "kaffe" i muggen och på tröjan. Här är hon otroligt lik en liten Nicolina. ♥


Anonym    •  

Kul att du har börja blogg mera igen!


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production