FAMILJEHELGHär ovan ser ni vår helg i bilder. Det har varit utevistelse och kompiskalas. I lördags hade Nicolina sent kalas för sina kompisar (hon fyllde ju 8 år på juldagen) och det var kul att se hur de alla vuxit till sig och blivit "ordentligare" sen förra året. Så trevliga och artiga hela bunten! ♥

Igår blev det en spontan tripp till Sandsund av alla ställen. Har aldrig varit där förut, men vi efterlyste en bra pulkbacke i Jeppis och blev tipsad om den här av Carro, och den levde nog upp till våra förväntningar! Riktigt bra faktiskt. 

Mer än så hinner jag inte skriva nu, men jag kommer svara på några frågor ur frågestunden före jag ska i jobb ikväll tänkte jag. Vi hörs! 


Patricia    •  

Va e de fö kaka du ha laga? Sir supergo ut :)


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production