JOBB & KVALITETSTID

 

Jag vet, jag vet, jag skulle försöka hinna börja svara på era frågor.. i förrgår? Men det hann jag inte och dagen efter var Milou så otroligt famnsjuk så då hann jag inte före jobbet. Ikväll jobbar jag igen och idag har jag istället varit ut på långpromenad i stormvädret och städat här hemma. Man måste ju prioritera vet ni. Frågorna hinner jag nog svara på imorgon, för då är jag ledig!

Nu på förmiddagen var jag som sagt ute på långpromenad. Att gå på hala vägar när man har träningsvärk i benen är ingen höjdare, men bra kändes det efteråt. Det var ju ett av mina "nyårslöften" att prioritera dagliga promenader igen och det ska jag försöka lyckas med. Varenda dag har jag inte möjligt att ta mig ut men försöker så gott det går. Hittills har det gått bra! Idag invigde jag även mina nya promenadskor som är både vattentäta och varma, så då var det ändå liiiite roligt trots det dystra vädret och hårda vinden. 

Nu har Nicolina kommit hem från skolan så nu ska jag passa på att umgås med henne innan de andra kommer hem och jag ska iväg på jobb. Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production