SÅ MYCKET ATT GÖRA, SÅ LITE TIDTja!
Jag har egentligen bara 3 minuter på mig att slänga ihop ett litet inlägg för ikväll hade jag tänkt vara i säng klockan 22, men jag misstänker att jag är lite väl optimistisk. Jag ger mig själv någon minut till. 

Det är tyst här nu igen, för att jag jobbar så jäkla mycket just nu. Kanske inte så mycket för vissa, men för mig är 5 dagar i veckan mycket. Jag har morgonskift denna vecka och Daniel har kväll, så det är jobb från tidig morgon och sen 100% mamma på kvällarna. Jag tänker inte ljuga, det ÄR svinjobbigt att jobba olika skift och jag skulle inte orka hålla på så här hela veckorna jämt. Jag har redan magkatarr p.g.a. att jag tagit på mig för mycket under hösten, och det blev ju lättare när jag kunde börja fokusera mig på endast ett ställe men då istället ökade jag i timmar, vilket inte är till någon vidare hjälp känner jag nu. MEN än är jag inte död (höhöhö), jag lovar att jag ska vara försiktig och känna efter när det verkligen blir för mycket.

Jag har fler saker jag vill berätta om, t.ex. så har vi påbörjat projekt: byta fönster här hemma, Milou har en märklig favoritleksak som jag tänkt berätta om, och så vill jag ju skriva lite om bröllopsplaneringen också. Men varje gång jag tänkt blogga så blir jag så ofantligt trött så jag somnar på soffan, sen väcker Milou mig en halvtimme senare och då är det dags att laga middag och hjälpa med läxor och städa upp och sätta igång en tvättmaskin och..... 

Nämen hörni, nu anser jag att tiden är ute för ikväll och nu är det dags att sova så jag orkar med en ny dag när klockan ringer 4:20. Ska bara plocka undan semlorna som jag bakat ikväll. Vi hörs!
Anne    •  

Härligt tillika med många järn i elden! Det ger energi samtidigt som det tar. Att ha tid att ligga i soffan om kvällarna kan ju vara skönt också men ibland blir man bara ännu mera trött av det tycker jag :)

anna    •  

min vardag ser typ ut så oxå. det är väl mycket att jobba fem dagar i veckan, det gör jag också. det är väl det vanligaste att jobba fem dagar i veckan men när man dessutom har heltidsjobb som mamma hemma så kan det bli rätt tufft


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production