SKA JAG, ELLER SKA JAG INTEWääääh nu har jag helt gått och kärat ner mig i Brittenelle Fredericks och hennes SVINCOOLA frisyr! Sådär vill jag också klippa mig!! Vet att jag för sisådär tre år sedan när jag senast klippte håret kort (fast inte riktigt sådär kort) ångrade mig efteråt, speciellt när det skulle växa ut tillbaks. Det kändes inte som jag DÅ, men jag tänker att det kanske känns annorlunda nu? Jag skulle ju aldrig blonderat håret då heller, men här e jag nu... blond och allt. 

Vad säger ni? Tror ni jag skulle passa? Ska man gå efter ansiktsformen så har jag ju typ samma som hon på bilderna. Vet att det bara är hår och det växer ut och allt det där... men det är ju nog väldigt kort och en rätt speciell frisyr. Kan tänka mig att det inte är alla som passar i den. Och så ska jag ju faktiskt gifta mig i höst. Det hinner inte växa ut mycket tills dess oavsett ifall jag skulle klippa mig NU, och jag kan inte se framför mig att jag skulle ha kort hår på min bröllopsdag? Hårförlängningar finns det ju, men det är inget jag skulle orka använda i vardagen. Hår är bara hår, men ändå är det nog så viktigt för mig att känna mig bekväm i min frisyr. Det är definitivt värt att tänka över en extra gång! Sara    •  

Om du vill ha långt ti bröllopet så vänta tills efter bröllopet och vill du fortfarande klippa så klipp då. Annars hinner du bara klippa och genast börja spara ut det för att ens kunna lägga i hårförlängning på ett snyggt och dolt sätt..

Anonym    •  

Go for it!

Anonym    •  

Tror du nog sku passa rikit bra! Du är en sån person som den här frisyren sku passa. ;)

Emilia    •  

Prova!! Skitsnyggt! Jag hade hår till halva min rygg ca, när jag var 17 satte jag mig i frisörstolen å klippte av de till ca 2cm kort frisyr. Blev sååå nöjd! Har haft kort sen dess ( 23 nu) och är fortfarande glad över att jag klippte av mitt långa Livlösa, tråkiga hår. Idag har jag ännu kortare frisyr med 13mm på sidorna och längre uppepå. Prova! Tror de kommer bli jättebra :)

Anonym    •  

joo, supersnyggt(!!)

Christina    •  

Visst ska du tänk över de en extra gång. :) Skitsnygg frisyr oavsett.. Jag hadd liknande när jag börja spar för ungefär ett år sen å nu har jag kort page/bob liknade.. Så visst tar e ett tag att spar ut e igen. :) Ha kvar långhåre tills efter bröllope å känner du för att klipp e ännu så gör du e. :) För kort hår e så snyggt! ;)

Denice    •  

Själv skulle jag vänta tills efter bröllopet. Risken finns ju alltid att det inte blir som man tänkt sig eller dyligt så jag skulle inte riskera det. 😊 säger hon som skulle vilja göra om hela gifta-sig-delen då nästa intill inget blev som planerat. Bröllopsdagen är bland en av dom hemskaste dagarna vi gått igenom, vi var så glada när vi vaknade dagen efter och allt var över. 😣

Anonym    •  

Vänta till efter bröllopet, risken är nog stor att du ångrar dig till bröllopet annars.

Elli    •  

Ja däremot tycker att frisyren är fruktansvärt ful. Sorry! Ser ut som hon aldrig kammar sig. Ovårdat yttre väcker säkert uppmärksamhet, men tyvärr fel sorts av uppmärksamhet.

Milla    •  

Skulle nog rekommendera att du väntar till efter bröllopet,eftersom du själv skrev att du inte vill ha kort hår när ni gifter er och det inte skulle hinna växa ut särskilt mycket innan bröllopet. Det är ju bra med så mycket längd som möjligt om man vill ha håret uppsatt. Och det är ju rätt onödigt att klippa håret kort och börja spara ut det direkt efteråt, då är det ju bättre att vänta till efter bröllopet så att du kan behålla håret kort en tid sen om du trivs med det. 😊


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production