DET BLIR FORMGIVARE AV FRÖKENHej på dig!
Hur mår du? Jag mår bra. 

Det är 1½ månad sen jag skrev mitt senaste inlägg, det har bara lämnat så av en enkel orsak - jag har inte haft lust. Och då ska man väl inte blogga, eller? Nej jag tänkte väl det. Nu har jag däremot lust så jag tänkte berätta lite vad som händer i mitt liv just nu, för de som missat eller inte följer mig redan på Instagram (janina_nylund). 

JAG KOMMER BÖRJA STUDERA FORMGIVNING I HÖST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så.jävla.fantastiskt!!
Jag var på urvalsprov i början av juni och i slutet av månaden fick jag veta att jag kommit in. Allt jobbsök som inte lett nån vart under det gågna året blev plötsligt så solklart, det är väl klart att jag inte fått napp när det var menat att jag skulle börja studera. För det här är precis rätt väg för mig att gå och jag är så jävligt glad att jag får chansen att utbilda mig inom det jag tycker så mycket om, nämligen inredningsdesign. Ååååååh kan fortfarande inte TRO att det är sant. En högskoleutbildning... det hade jag aldrig trott om mig själv. 

Bröllopet närmar sig med stormsteg och nu är det bara lite mer än två månader kvar till dagen. Klänningen är beställd, lite dekoration, klänningar + skor åt barnen, inbjudningskorten... ja det är väl typ allt. Nån dag här ska vi beställa godis (vi ska såklart ha en godisbar). Allt är bara så roligt när vi planerar bröllopet enligt vad vi vill ha och hur vi vill att det ska bli. Inget onödigt eller nåt som inte känns som vi

Apropå bröllopet så firade jag och Daniel tio år som par nu i veckan. Den 07 juli närmare bestämt. Vi hade barnfritt, gick på stan, veckohandlade, kom hem och började se Narcos igen (vi är på andra varvet nu). Åt godis och jordgubbar, åkte ner till stranden och såg på solnedgången. Det var en mysig årsdag, det blir så mysigt när man inte lägger så stor press på att det ska vara ordentligt. Vi är glada bara vi får lite egentid och göra det vi gillar mest - äta gott och mysa. Men tänk att vi varit tillsammans i TIO år nu! Är det inte helt otroligt?! ♥

Det var ungefär det jag hade att säga ikväll. Nu har jag två jobbdagar kvar, sen tar både jag och Daniel semester i fyra veckor. Det ska bli så skönt! Har inga större planer inbokat ännu men faktiskt ser jag mest fram emot att bara vara helt ledig. 
Heidi    •  

Oh vad kul, grattis! Får jag fråga hur du/ni finansierar detta? Får du ngt stöd nånstans ifrån? Är själv nämligen sugen på att gå en ny utbildning såhär i vuxen ålder (har alltså gått en annan utbildning tidigare men är inte intresserad av att jobba med det längre) men har tyvärr använt upp allt mitt studiestöd redan. Och sambon har inte så stor lön att vi alla skulle klara oss på den (vi har två barn). Jag är inte så insatt i vad det finns för möjligheter när det kommer till den ekonomiska aspekten så därför frågar jag dig hur du/ni gör. Du kan svara till min mejl om du inte vill svara här. Om du vill svara alls alltså, skulle dock vara tacksam för svar. :) Ha en bra dag!

Anonym    •  

Har ni råd att ha kvar huset och bil då du studerar?

En annan anonym    •  

Varför måste man vara så nyfiken på adras ekonomi??? Tror ni dom ska bo i tält ett par år för att hon ska studer eller? Äh! Skärp er och sluta bry er! Janina vet säkerligen vad hon har råd till och inte! Allt går om man faktiskt vill!

Cecci    •  

Grattis vad kul!!

Anonym    •  

Grattis, vad kul! :)

Karina    •  

Alla länkarna till andras bloggar verkar gå till din? :)

Svar: Det är för att de inte innehåller någon länk till nåns blogg :) Det är bara deras namn. Vet inte varför det är så, det är inte jag som gjort kodningen till själva bloggdesignen, ska se om det går att fixa.
JANINA NYLUND

Karina    •  

Studera formgivning låter som en DRÖM! :) Grattis! Vill också! :)

Svar: Tack :)
JANINA NYLUND


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production