RINGEN

 
Igår var vi med Lina och Mårten på bröllopsmässan som hölls i Rewell Center under helgen. Vi såg på modevisningen, provsmakade tårtor och kollade på ringar. Det sistnämnda kändes mest intressant för oss, eftersom det varit min ring som stått i fokus den senaste tiden. Vi hade inga höga förväntningar men vet ni, jag hittade faktiskt the one

Skulle jag bara sett den där ringen i en katalog så skulle jag förmodligen vänt blad utan att reagera, hittills har ingen ring jag provat imponerat på mig och just den där ringen tyckte jag vid första anblick såg ut att vara en i mängden bara. Jag är ingen smyckefantast och har hittills känt njää gentemot alla ringar jag kollat på och provat. Men när försäljaren räckte över den åt mig och jag trädde den på fingret kände jag bara wow. 

Den var så jag på något sätt, fastän jag tänkt mig en helt annan modell från början. Den var inte för mycket, diamanten stod inte ut för mycket från fingret, den kändes speciell. Jag blev förälskad i den direkt och kunde inte sluta tänka på den när vi sen gick vidare för att se på andra ringar, så det slutade med att vi gick tillbaks och köpte den. 

 

Ring nr 2. Den är beställd och beräknas vara klar att hämtas om en vecka. Så då var det klart, bara Daniels ring som fattas nu fast det lär ju inte bli några problem eftersom han redan hittat vad han vill ha. Och så ska jag hitta en ny förlovningsring till mig eftersom min är för liten och inte värd prismässigt att förstora. 

Det känns verkligen jättekul nu när det börjar närma sig och man kan börja fundera på den roliga delen av planeringen. Ringar, klänning, blommor, hår.... Jag vill inte gå för snabbt fram, istället vill jag dra ut på planeringen och göra lite åt gången så det roliga räcker längre. Jag älskar vårt lilla planeringsteam dessutom som gör det ännu roligare! De är verkligen engagerade och jag tror Lina ser fram emot dagen lika mycket som jag, om inte mer! Haha ♥

Bara 6 månader och 10 dagar kvar nu...


Anita    •  

Men åh, kul med mässa!

Victoria    •  

Jättefin ring!

Anne    •  

Va roligt det låter! Helt rätt att njuta av processen! Själva kvällen går ju så snabbt sen.

Anonym    •  

Så roligt att du hittat rätt ring! Hoppas på många fler blogginlägg om bröllopsplaneringen, det är såå kul att få följa med!

Anonym    •  

Otroligt fin ring!


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production