VÅRENS HITTILLS BÄSTA KÖP

För någon vecka sen klickade jag hem varsin fodrad galonhalare åt J och M. Ett av det absolut värsta med småbarnsåren är väl ändå att hålla på med galonbyxor ovanpå vinterhalare. Det känns ju aningen onödigt med alla olika slags ytterkläder (snart ska de ha skalkläder igen), skulle va så enkelt ifall det räckte med en sorts halare från senhösten till vårvintern, och det skulle ju isåfall vara just en sånhär halare men den skulle ju inte va tillräckligt varm då när det är 10-20 minusgrader. 

Men som vädret är just nu är den helt perfekt. Fatta vilken känsla att kunna ta in den i duschen och bara duscha av den all lera och smuts! De gillade halaren på dagis också, för det är ju nog minst lika jobbigt för dagistanterna att krångla på allas galonkläder. Huhhu! Blir svettig av bara tanken. Och barnen (mina i varje fall) avskyr också allt extra krångel när galonkläderna ska på och av. Roligt att jag köpte exakt likadana åt dem också, tror det är första gången de har likadana kläder faktiskt. Så där har ni ett tips! Jag önskar att jag skulle ha köpt sånahär tidigare, så skulle jag sparat många nerver. Jag beställde tjejernas från Ellos. 


Anonym    •  

Detta är så otroligt smidigt att ha på dagis, tänk vad snabbt man skulle komma ut om alla hade. Rekommenderas varmt åt alla som har barn i dagis

Anna - Mamma till Elma    •  

Fleecefodrad galon är underbart! Det går plötsligt så fort och lätt att klä på barnen när de ska ut och leka! :D Mvh/ Dagistanten ;)

Mirre - Sweetwords    •  

Vi har likadan fast den med mörkt motiv helt perfekt, bästa köpet håller med =D, smidigt och bra samt att den är rymlig och varm, samt hållbar

Mirre - Sweetwords    •  

http://myflowergirl.blogg.se/2017/february/sitter-som-en-smack-ju.html#post-comments

Milla    •  

Vi har en fodrad halare som har galon nertill och den är suverän! Skulle inte orka hålla på med galonkläder utanpå de vanliga utekläderna... 😅

Madde    •  

Men blir det inte svettigt?

Svar: Hittills har de inte blivit svettiga, och då har Milou även provat på att sova ute i vagnen med halaren :) Det är ju inte så jättevarmt ännu, när det är kring 0-5 grader blir det inte svettigt. När det blir varmare så blir det ju även torrare och då byter vi till vårjacka+byxor.
JANINA NYLUND

Anonym    •  

Längesen man såg Hanna och hennes döttrar yasmine och melina? Ses ni fortfarande?

Svar: Den vänskapen tog slut för ett tag sen.
JANINA NYLUND


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production