26 May
09.31

120 DAGAR KVAR

Det är mycker trädgårdsfix här hos oss nu. Jag fixar rabatterna, sätter lökar, gör grönsaksland och klipper buskar. Vi har en rolig sommar framför oss, vi har semester samtidigt (jag har fyra veckor, yay!) och det är mycket mer roliga saker som ska fixas här hemma i sommar. Förra sommaren var det lite tråkigare saker som grus, fyllnadsjord, buskupprivning och sockelmålning som vi höll på med. I sommar är det mer finfix, sånt som låter en vara kreativ och sånt som ögat får njutning av. Blommor och detaljer. Så det går mina dagar ut på just nu, när vädret är så fint dessutom så vill man ju bara vistas ute. Och ibland stannar jag upp och fantiserar om den stora festen som väntar oss efter sommaren, nämligen vårt bröllop. 120 dagar kvar är det idag, och jag som sparat i princip allt som berör planering till sommaren (vill alltid dra ut på det roliga) börjar känna att det är på sin tid att börja bestämma och beställa hem sånt som har med dekoration att göra. 

Vi kommer ju inte viga oss i kyrkan, utan istället viger vi oss vid magistraten på bröllopsdagen. Vi kommer göra oss färdiga före, precis som vid ett "vanligt" bröllop, åka till magistraten med våra vittnen, sen åker vi därifrån med skramlande burkar till Domus Bothnica där vi ska ha vår bröllopsfest. Festen är huvudpunkten för oss. Där kommer alla gästerna vänta på oss och när vi anländer skålar vi i champagne och drar igång firandet.

Nu vill jag ha er hjälp! Ni som gift er och har koll, vilka sidor på nätet kan man beställa snygga dekorationer ifrån? Jag vill ha tips om allt, allt från inbjudningskort till vimplar och ballonger. Det finns så många sidor så enklast är det ju när man blir rekommenderad av såna som varit med tidigare och har koll. Tack på förhand. ♥
Kommentarer
» Lina

My perfekt day!!

Wish, ebay, aliexpress hittar du förmånligt om du är ute i god tid då det kan va lång leveranstid ibland.

» Jenni

Då vi gifte oss beställde vi bland annat servetter och sånt från calligraphen.fi :) Där får man mycket inspiration :)

» E

Tänkte bara tipsa gällande vigseln, ifall ni vill gifta Er inför alla så var vi på bröllop där på samma ställe där paret vigde sig vid bryggan utanför festsalen där, så fint. Det var en dam från magistratet som vigde dem där.

» Dea

Easy.com

» Lill

Så glad du skrev om rabatten jag fick feeling och tog tag i min. Minskad och kantsten flyttade pioner. Tack snälla för spark i baken 😋

Bra servetter och dukar av alla slag hos Duni.fi :)

Wish!!!

Calligraphen, juhlamaailma beställde jag ifrån 😊 lycka till !


Kom ihåg


Trackback
Start