PLÖTSLIGT HÄNDER DET, IGEN

 

Det visade sig att det skulle dröja åtta månader
innan nästa blogginlägg skulle se dagens ljus. De flesta (alla?) som följt mig här har nog märkt att bloggandet runnit ut i sanden sakta men säkert. Det har inte varit roligt att blogga på länge, och är det inte det så är det inte värt tiden. Jag har haft svårt att acceptera att det inte riktigt är min grej längre, och just när jag äntligen börjat acceptera faktum och känna mig tillfreds med att bloggandet är över för min del så väcktes en liten, bekant, gnista till liv. 

Det händer absolut inte varje dag, ibland inte ens varje vecka, men nu som då - allt oftare, förvandlas mina tankar och känslor till text. Precis som det gjorde förr så ser jag texten framför mig, jag liksom formar ett blogginlägg omedvetet i tankarna. Någon enstaka gång har jag lagt ut en kortfattad variant på Instagram där jag försöker mig på en lite djupare text än det man annars ser där, men det känns så platt på något sätt. Texten ser snabbt överväldigande ut och det blir bara inte bra. 

Så nu ger jag bloggen ännu en chans. Det må brista eller bära, jag försöker att inte ta det på allt för stort allvar. Det finns ingen regel som säger hur många gånger man får misslyckas med att återuppta bloggandet innan man måste lägga ner helt, och jag måste försöka att inte känna mig dum som gång på gång väcker ett hopp för att sen släcka det lika snabbt igen. 

Det kommer inte bli inlägg varje dag, inga krystade inlägg som skrivs bara för att hålla bloggen uppdaterad. Inget fokus på läsarantal eller brist på kommentarer. Jag ska göra mitt bästa för att bara se det roliga i bloggandet och bara skriva inlägg som kommer till mig utan ansträngning. När jag på Instagram efterfrågade tips på vad ni skulle vilja läsa om ifall jag återupptog bloggandet så var ni ett gäng som gav förslag. De flesta av er var intresserade av vad som helst som jag vill skriva om, och det känns förstås jättekul. Sen önskade ni även att jag skulle skriva om bl.a. inredning, min auratransformation och recept, och det är ju sånt som även jag är intresserad att skriva om så det känns också kul. 

Nämen det här blir nog bra hörni! Vad spännande att se hur bloggen formas. Hänger ni med? ♥


Anonym    •  

Såklart hänger jag med 😍 since berusad.org 😂

Svar: WOW! :D
JANINA NYLUND

Anonym    •  

Ja :)

Svar: <3
JANINA NYLUND

Helena    •  

TJOHO! :D

Svar: JEE! :D
JANINA NYLUND

Cecci    •  

Jaa! Jag är nog här inne och kollar säkert varje vecka om det kommit upp något ;) har också varit med sedan du var gravid med Nicolina!

Svar: Nämen! Bra kämpat med tanke på att senaste blogginlägg publicerades i december ;) <3
JANINA NYLUND

Anonym    •  

Oj va kul!! Måste medge att jag rensade i bloglovin häromdagen och avföljde dig där eftersom jag tänkte att du nog har helt slutat med bloggen 🙈 men nu får jag nog leta fram dig där igen! 😍 Ser fram emot att läsa dina inlägg igen (speciellt om din auratransformation)! Kram 🤗

Svar: Det är helt förståeligt ;) Kul att du ännu hänger med! Kramar <3
JANINA NYLUND

Helena    •  

Härligt att du är tillbaka! 😍

Svar: <3
JANINA NYLUND

Jessica    •  

Välkommen tillbaka :) Även jag hänger med sedan berusad.org-tiden, hehe!

Svar: Oj jäklar :D <3
JANINA NYLUND

Sandra    •  

Vad kul att du är tillbaka! Har följt dig länge och har självklart saknat din blogg. Jag kommer absolut att vara med på resan 😊

Svar: Härligt! :) <3
JANINA NYLUND

Eva-Lena    •  

Så kul! Har varit in nu och då och hoppats att du skrivit något :)

Svar: <3
JANINA NYLUND

Anonym    •  

Din bloggvar den första jag började följa år 2010 eller 2011! Roligt att du ännu försöker :) jag är intresserad av lite recept, är själv usel på vegetarisk mat, så lite inspiration och recept är välkommet!

Svar: Härligt! :) Ska försöka knåpa ihop nåt recept nu som då :)
JANINA NYLUND

tidstjuven    •  

Roligt att du är tillbaka! :) Jag har läst sedan du var gravid med Nicolina jag också, precis som många andra här inne verkar ha gjort. Du har en trogen läsarskara, och det ska du vara stolt över.

Ha en fin höst! <3

Svar: Kul att du följt med så länge! :) Stolt är jag absolut. Tack detsamma! <3
JANINA NYLUND

Nina    •  

Roligt att du skriver igen! Jag hänger gärna på din blogg! Har åxå läst sen du väntade Nicolina 😊

Svar: Härligt! :D
JANINA NYLUND


Kom ihåg mig?
Halvvägs mellan tjugo och trettio. Mor, fru, husägare. Studerar inredningsdesign vid Yrkeshögskolan Novia, målare (ytbehandlare) sedan tidigare. Dagdrömmare, HSP och introvert. Gillar det spirituella och andliga men är inte religiöst troende. Blir glad av styrketräning och snälla barn. Blev mamma som 17-åring och bloggade tidigare om 'mitt liv som ung mamma'. Nu är jag bara en vanlig mamma och bloggen handlar om ett sådant liv.

Fotograf av header: Ellen Kivistö Production